A beautiful summer in Paris - pleasantly warm. Staying near Bastille; sat down at Café Dalloyau and had a couple of macarons with my coffee. Heaven.
最高なパリの夏。バスティール辺りの発音も出来ないカフェでチョコレート、レモン味のマカロンをコーヒーと。うま〜い^^
Walked past a brasserie with a row of chairs outside, colors coordinated with flair
ブラッスリーの前に綺麗な色の椅子がセンス良く並んでいた
Met up with friends from SF for dinner at an old-style Parisian brasserie:
- entrecôte de boeuf, served with pepper or bernaise sauce (pepper sauce was the favorite), served with bone & marrow (marrow tastes like a lump of fat, for the record, and had to be washed down with copious amounts of bordeaux) and mâche
- whole grilled sardines
- grilled potatoes
- sautéed zucchini
- rasberry sorbet with almond crisp
友達と典型的なパリのビストロでディナー:
- 牛フィレ肉のグリル(ベルネーズ、ペッパー・ソースかけ)、ボーンマロー(デッカい大腿骨にビックリ!中身のマローは油濃くて不味かった)&マッシュ
- イワシの塩焼き(超美味しい!)
- ポテト
- コルジェのソテー
- デザートにはラズベリーソルベとアーモンド薄焼きクッキ
No comments:
Post a Comment