Sunday, August 1, 2010

Paris

A beautiful summer in Paris - pleasantly warm. Staying near Bastille; sat down at Café Dalloyau and had a couple of macarons with my coffee. Heaven.

最高なパリの夏。バスティール辺りの発音も出来ないカフェでチョコレート、レモン味のマカロンをコーヒーと。うま〜い^^

Walked past a brasserie with a row of chairs outside, colors coordinated with flair
ブラッスリーの前に綺麗な色の椅子がセンス良く並んでいた


Met up with friends from SF for dinner at an old-style Parisian brasserie:
  • entrecôte de boeuf, served with pepper or bernaise sauce (pepper sauce was the favorite), served with bone & marrow (marrow tastes like a lump of fat, for the record, and had to be washed down with copious amounts of bordeaux) and mâche
  • whole grilled sardines
  • grilled potatoes
  • sautéed zucchini
  • rasberry sorbet with almond crisp
友達と典型的なパリのビストロでディナー:
  • 牛フィレ肉のグリル(ベルネーズ、ペッパー・ソースかけ)、ボーンマロー(デッカい大腿骨にビックリ!中身のマローは油濃くて不味かった)&マッシュ
  • イワシの塩焼き(超美味しい!)
  • ポテト
  • コルジェのソテー
  • デザートにはラズベリーソルベとアーモンド薄焼きクッキ

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